Zaishu Antique Kimono på posten

Med hjälp av tips från The Style Files har jag nu fått napp på hur och var och vem apropå den här pallen/bordet som jag sett lite varstans.Nu har jag lärt mig att den estetiska, superpraktiska möbeln heter Zaishu, är formgiven av möbelformgivaren tillika australiern Matt Butler. Zaishumöbeln är också tillverkad i Australien.

Möbeln går att använda som bord, pall, nattduksbord, avlastningsbord…och det finns också en mängd olika mönstrade varianter, beroende på smak och stil.

Jag gillar bäst den här, kallad Zaishu Antique Kimono. Handmålad med inspiration av japanskt 1700-tal, textiltryck på toppen i samma anda och med träsnittsdekorationer. Alla pallar är gjorda i odlad australisk tall och är som det verkar ekoreko rätt igenom. Bara att det går att platta ihop paketet och hanteringen är väl värt en hel del.

Totalt mäter Zaishun 40x40x27cm och väger tre kilo. Lite Ikeakänsla blir det ju också, du monterar ihop det hela själv förstås, utan skruvar, svårtydd bruksanvisning, gängor och särskilda verktyg…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *