Konsten att få till en fin mobil

Hur man än vrider och vänder på det kommer det onekligen en höst, och höstens planer börjar göra sig påminda om än i teorin än så länge.

Högt upp på min önskelista är att göra mobiler, det tycker jag verkar så spännande. Man tager vad man haver och så blir det…kanske så här fint? Va? Eller hur! Den här mobilen hittade jag på Etsy för ett tag sedan, den är gjord av Royal Buffet av franska modemagasin (jag vet inte om det verkligen syns att de är franska, men bara för känslan…) och skivomslag.

Hösten innebär också tillbaka till arbetet för min del, och då kommer jag per automatik bli uppdaterad i ämnet mobiler och annat. Fast i hemslöjdskretsar heter det att man gör en oro och att den ofta är i halm med oändliga utsmyckningsvariationer. Och minst lika vacker – kolla in en beskrivning här >>

Hemslöjden har för övrigt en bra avdelning på sin nya snygga hemsida som heter Slöjdtekniker, kolla in om du är i fixartagen!

Kanske ska jag också kolla in utbudet av kurser lokalt för att få en kickstart i min dekorationsiver, jag har till och med en krok i taket för en fin mobil. Jaaa, jag hoppas att det går att få till.  Ja så får det nog bli.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *