Ett galet kökshanddukspartaj!

Visst visst,  man  återkommer ju till samma kära ämnen här i tillvaron. Jag kommer på mig själv att alltid kolla in textil och handarbeten när jag går på loppisar – det duggar ju tätt av den företeelsen så här på sommaren om inte annat – och jag kommer på mig själv att också vara intresserad av allsorts disk- och kökshanddukar.

Därför är det inte helt konstigt att jag idag gärna tipsar om den här utställningen, även om den är på andra sidan jorden…men jag tycker om att veta och föra vidare att det någonstans i världen just nu pågår en utställning om just kökshandduken…

25 designers och konstnärer visar upp sina excentriska, galna, vanliga, förutsägbara, spännande, roliga kökshanddukar. Utställningen A mad tea towel party anordnas och sker på Nicholas Gallery i Cinncinati, USA. Minsann minsann, tipset kommer från Bloesem, håll till godo!

1 comment

  1. Någon som känner till bra ledare/pedagoger för workshop för ungdomar i någon form av handlingskraftig craftivism…?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *