Nya mönster av Anna Maria Horner

Halvvägs genom sommaren och mellan två semestertrippar tittar jag med häpnad och förundran på nya mönster av Anna Maria Horner. Det är en designer jag har följt ett tag, hon är verkligen i en klass för sig.

Därför var det extra roligt att upptäcka hennes nya ambitiösa satsning på textila mönster. Kolla in va! Hon har gjort ett Garden party i tre konstellationer och varierat färgställningarna därefter – Morning Garden Party, Afternoon Garden Party och Evening Garden Party. Sååå vackra mönster, färger och former tycker jag.

Anna Maria Horner presenterarar sina mönster i ett långt inlägg på sin blogg, som för övrigt är intressant att läsa. Formgivare, sömmerska, kviltare, författare, fembarnsmamma, allpysslare, mångsysslare – seriöst, respekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *