En kvarts raksöm och en kaffe tack

Som barnledig hemmamamma blir det mycket prat om huruvida jag dricker min obligatoriska latte om dagarna eller ej. Om jag sitter på café eller vad jag egentligen gör av min tid. Det varierar, men i ärlighetens namn ser du mig inte så mycket hängandes på stan med andra fikande mammor, det finns så mycket att pyssla med hemma…

Allt det där skulle vara annorlunda om jag bodde i Oslo tror jag. Fick ett tips från bloggaren Gekko om ett symaskinscafé! Och jag håller helt med henne, hur coolt är inte det?! Hos Sommelig symaskinscafé och kaffebar går det att hyra en symaskin och få saker och ting gjorda i sällskap med andra kreativa människor, och dessutom få en god kaffe som grädde på moset. Vilken superidé! Hur smart som helst.

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *