Bildäck i ny tappning

Gummibord. Bord av återvunnet bildäck från Affari.Blomkrukor i gummi från Affari.Jag vet inte hur miljövänligt företaget Affari egentligen är, vidare informativt mot andra än återförsäljare är de inte, och jag är inte övertygad om att just kampen om en bättre miljö ligger högst på deras agenda. Men jag kan ändå inte låta bli att bli nöjd och glad över dessa gummipryttlar. Återvunna av gamla bildäck och snyggt dessutom! Se hela gummikollektionen i katalogen på deras hemsida, kul va?

Men, som sagt, var man får tag i dem och hur mycket man pröjsar för dem, det är en gåta. Liksom hur mycket produkterna luktar…Tills vidare tänker jag på hur intressant det vore med ett gummibord. Tack.

2 comments

  1. Hälsade på en kompis i helgen som hade veden i en större hink från Affari. Den luktade inte så konstigt, men jag vet inte alls var hon hade hittat den. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *