Häng med på en dag om aktivism och skapande

På söndag 2 december händer detta roliga i Stockholm, kom och var med oss! En hel dag i aktivismens och skapandets tecken, med ett riktigt digert program. Vi är på plats i Gerillaslöjdsfestivalens namn, där vi har med oss vår önskematta och tillsammans med alla som vill gör garnbollar för att få projektet #fantasintillmakten att växa. Maria berättar också om sin garnaktivism i sin egen verksamhet som Virka dygnet runt. Dessutom en rad intressanta samtal och workshops om kreativitet, skapande, skissande, konst och integration. Se utförligt program här!

Dagen anordnas av Studiefrämjandet tillsammans med ARTmovement, Virka dygnet runt, Graffitifrämjandet och Gerillaslöjdsfestivalen. Vi håller till på Högkultur i Högdalen, se här. Hoppas att vi ses!

Lina Eriksson (LER) som inte bara är en grym graffitikonstnär och illustratör , hon är också initiativtagare till dagen då hon arbetar på Studiefrämjandet och ligger förstås bakom den här fina bilden som ju på ett så fint sätt beskriver vad vi ska göra på söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *