Kurbits är tillbaka! Med tips om pengar att söka!

Då är vi åter installerade i Stockholm med en riktigt fin sommar i bagaget, fyllda av upplevelser och intryck. Jag börjar arbetsveckan med både skrivjobb och föreläsningar och ska även passa på att bevaka en del utställningar och seminarier. Jag dundrar därför inte igång på Kurbits med inlägg riktigt än, Formex är exempelvis på gång (öppnar imorgon) och därifrån kommer som vanligt rapporter.

Men ett kort inlägg blir det ändå här och nu, då jag gärna vill jag tipsa alla hugade om detta – Nämnden för Hemslöjdsfrågor har nu öppnat för höstens ansökningar – och vi vill gärna läsa just din!

Jag sitter ju med i nämnden sedan ett par år, förra omgången fick vi in så många intressanta och spännande ansökningar och förhoppningen är att vi ska få in minst lika många (!) och bra detta år. Området är viktigt! Det du gör är viktigt! Så läs mer på nämndens hemsida >> och lansera den där idén som du gått och funderat på, arbetat länge med och vill utveckla, eller det där projektet som du vill få snurr på.

Bilden i inläggets topp visar slöjdvoguing, från den nu avslutade äventyret Next Level Craft, som bland annat möjliggjorts av stöd från nämnden.

2 comments

  1. Oj, vad spännande det måste jag kolla upp. Efter denna varma sommar så längtar man riktigt efter att kura ihop sig med en filt framför brasan och bara sticka. Jag har skaffat en mängd mönster, det är bara svårt att veta vad man ska börja med :o)

    Trevlig höst alla!

    http://www.starta-enskildfirma.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *