Project Remake: designutmaning löskrage!

På lördag går designutmaningen Project Remake av stapeln – var med och gör en löskrage i återbrukat material! Sveriges Konsumenters projekt Stilmedveten arrangerar tillsammans med Stadsmissionens butik Remake i Stockholm en fem timmar lång utmaning där du i butiken får uppgiften att ta fram en löskrage av överblivna textilier från Stockholms Stadsmission. En vinnande krage utses under dagen och priset är en möjlighet att sälja sin krage i en begränsad upplaga i Remakebutiken. Alla kragar ställs ut och auktioneras sedan ut på Tradera till förmån för Stadsmissionens arbete.

En massa bra i en och samma uppgift! Löskragar är ju kanske något av det roligaste som finns dessutom, och jag tänker mig att Stadsmissionens lager inte lär gå av för hackor. Här kan det skapas magi, det förstår jag det. Vill du vara med? Skynda dig med din anmälan – mer information här >> 

Och är du nyfiken på själva evenemanget? Hur mycket schwung kan man få i en löskrage egentligen? Kolla in butiken själv, hela lördagen är de igång. Kolla också in mer av designutmaningens inspiration på Pinterest, den här fina till exempel! 

Project Remake anordnas av Stilmedveten tillsammans med Stockholms Stadsmission.
Project Remake anordnas av Stilmedveten tillsammans med Stockholms Stadsmission.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *