Öppet hus på Handarbetets Vänner

Idag och imorgon håller elever och personal på Handarbetets Vänner i Stockholm öppet hus. Här finns möjlighet att få en inblick i deras skolverksamhet samt få prata med eleverna, men också få insyn i den spännande ateljéverksamheten. Jag blev runtvisad på skolan och i ateljén tillsammans med min gäst Sarah Corbett för ett par månader sedan och kan verkligen rekommendera ett besök, läs mitt inlägg här. 
För att väva behövs det tråd...HV Ateljé har mycket av den varan, kolla in själv! Idag och imorgon har Handarbetets Vänner öppet hus.  (Foto Kurbits)
Idag och imorgon har Handarbetets Vänner öppet hus, då ges bland annat möjlighet att få inblick i den spännande ateljén. (Foto Kurbits)
Så, passa på att gå en visning, var med på elevernas Pecha Kucha och besök den för helgen uppsatta pop-upbutiken. Där finns det  det bland annat hantverk från ateljén och skolan att köpa, liksom böcker från Hemslöjdens förlag och broderisatser från utställningen Broderier från 50- och 60-talen, som nyligen visades på Handarbetets Vänner. En helg i handarbetets tecken med andra ord. Här finns hela programmet för dagens och morgondagens öppna hus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *