Soppslöjd med återbrukstema

Jag har tidigare berättat om föreläsningsserien Soppslöjd, dels var jag själv inbjuden att medverka i höstas, dels var jag och lyssnade på Ulrica Loeb och Hjälpstickan tidigare i år. Ni som har möjlighet – ta er tid att lyssna på Eva Svensson som pratar om återbruk. Eva är en drivande kraft bakom utbildningen Recycle Design på Eskilstuna Folkhögskola, där hon varit ansvarig lärare och delaktig i utbildningens tillkomst och utveckling sedan start för sju år sedan.

Nu på onsdag 25 mars berättar hon om återbruk och hållbarhet och hur det kan kopplas ihop med slöjden. Kvällen bjuder på soppa och föredrag, för att anmäla dig och läsa mer, se Soppslöjds sajt. Är du nyfiken på utbildningen Recycle Design? Kolla in elevernas blogg där de berättar om vad de gör.

Bilden är lånad från Recycle Designbloggen, där eleverna under terminen haft till uppgift att göra hybridmöbler. (Foto Recycle Design)
Bilden är lånad från Recycle Designbloggen, där eleverna under terminen haft till uppgift att göra hybridmöbler. (Foto Recycle Design)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *