Kolla in Nordiska museets julblogg!

Hur går det med julstämningen? Vi dundrar snart in i andra advent, julen närmar sig med stora steg. Kolla in Kurbits julmarknadslista, kanske hittar du någon marknad att besöka i helgen?

Kurbits julkrans delux, den har funnits med ett tag här på bloggen och kommer fram här hemma varje jul. Idag finns den på Nordiskas julblogg. (Foto Kurbits)
Kurbits julkrans delux, den har funnits med ett tag här på bloggen och kommer fram här hemma varje jul. Idag finns den på Nordiskas julblogg. (Foto Kurbits)

Ett annat sätt att boosta julstämningen är att följa Nordiska museets julblogg! Där har man bjudit in en rad bloggare och skribenter att dela med sig av sina bästa julminnen, tips och idéer kring julpynt och julstämning. Idag skriver jag om den, här på bloggen kanske, famösa julkransen. Ni som varit med ett tag känner säkert igen min krans av julgranskulor och pynt? Jag valde att berätta mer om den, och det gör jag alltså här.

Följ bloggen! Den drog igång 1 december och räknar förstås ner mot julafton. Först ut var Erika Åbergs adventskalendertips, och igår skrev Emma Frost om ett broderat yllehjärta. Här finns mycket fint att läsa redan nu, och det bästa av allt är alltså att det fylls på med julstämning varje dag!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *