Kurbits pratar Gerillaslöjd på Bokmässan

Visst är det så govänner. Jag åker till Bokmässan och finns på plats torsdag, fredag och lördag. Jag hinner också med en föreläsning på utbildningen om slöjd och ledarskap på Göteborgs universitet.

Jag berättar om Gerillaslöjd  i Hemslöjdens förlags monter (B05:73) på torsdag 15.00 och på lördag 11.00. På fredag finns jag i ABF:s monter och pratar om boken tillsammans med Stina Oscarson. Jag dyker också upp i UR Samtidens direktsändning från mässan under fredagen, 15.45. Vill  du komma i kontakt med mig? Mejla frida@kurbits.nu så hör jag av mig!

Gerillaslöjd – garngraffiti, DIY och den handgjorda revolutionen. Utgiven på Hemslöjdens förlag.
Gerillaslöjd – garngraffiti, DIY och den handgjorda revolutionen. Utgiven på Hemslöjdens förlag.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *