Glad sommar!

Nu är det dags för mig att ta ett par veckor ledigt från bloggandet, dags att fylla dagarna med inspiration, vila och förstås en rad påfyllande upplevelser. Vi är i Hälsingland under semestern och kryssar mellan badställen, Delsbostämma, Hälsingegårdar, vernissage och en och annan lekplats… Vi njuter i alla fall av semestern och jag laddar om för mer bloggande i höst förstås, på återhörande!

Men innan jag stänger igen vill jag gärna slå ett slag för Hälsingestämman där jag medverkar nu idag i en tankesmedja. Är du i trakten av Järvsö – kom och lyssna på oss deltagare i samtalet om slöjden, hantverket och maten! Jag kommer att prata gerillaslöjd, slöjd som motstånd och som politiskt uttryck bland annat. Hela programmet och vilka som deltar hittar du här.

Tisdag 8 juni medverkar jag i en paneldiskussion på Stenegård i Järvsö om slöjden och maten. Kom förbi om du är i närheten!
Tisdag 8 juni medverkar jag i en paneldiskussion på Stenegård i Järvsö om slöjden och maten. Kom förbi om du är i närheten!

Och på tal om gerillaslöjd – jag kommer att ladda som bara den under sommaren, för i augusti kommer boken med samma namn! Gerillaslöjd – garngraffiti, DIY och den handgjorda revolutionen planeras släppas i slutet av augusti, det är förstås något jag kommer att berätta mer om längre fram, men håll utkik!

Jag håller också på att planera för hösten, är du intresserad av att veta mer om gerillaslöjd, garngraffiti och craftivism? Jag föreläser gärna på ämnet, samt berättar mer om boken hos dig, på din arbetsplats, i din förening eller i din organisation – hör av dig! (frida@kurbits.nu)

Och det gäller förstås er alla – tack för den här säsongen, som alltid är det en fröjd att få höra från er, få feedback och glada tillrop – tack också för alla fina tips som ni ger mig!  Fortsätt höra av er! Glad sommar och väl mött i augusti igen, till en höst i den handgjorda revolutionens tecken!

(Fågeln i inläggets topp känner ni kanske igen från förra veckan? Gjorda av Irina My Lindqvist på Blås&Knåda just nu. Tycker den andas glad, god och härlig sommar!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *