Kurbits önskar en riktigt god jul!

Så börjar det äntligen dra ihop sig! Som den rejäla julnörd jag är finns det få saker som är så fina. Vi börjar gå mot ljusare tider, och passar samtidigt på att få ledighet och familjetid. Det har varit ett riktigt spännade Kurbitsår, med allt fler föreläsningar, bokskrivande och en rad spännande möten med er läsare, jag är så glad och tacksam för allt gensvar som strömmar till mig från er. Tack för det!

Jag förbereder som vanligt en krönika för året som gått, men kommer att ta ledigt och fira jul riktigt ordentligt innan det blir dags för det. Så – kära Kurbitsläsare – jag önskar er en riktigt god jul! Fira fint, njut av ledigheten, gör något spännande, skapa med händerna – allt som får dig att må bra!

Från årets version av granen - temat är "extra allt" - önskar jag riktigt god jul till er alla! (Foto Kurbits)
Från årets version av granen – temat är ”extra allt” – önskar jag riktigt god jul till er alla! (Foto Kurbits)

Och så hörs vi framåt nyår igen, för att både blicka bakåt och summera 2013, men också för att se framåt mot det spännande 2014. Det blir roligt det.

God Jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *