Ett äpple om dagen…

Från svenska Happy Sthlm kommer det fantastiska höstnyheter – kolla in det här äpplet! Helt galet fint. Halsbandet heter just Äpple och består av ett hänge med en röd murano-glaspärla. Detaljerna är silver och själva hänget sitter på en ormlänkskedja. Äpplet finns också i grönt, som är minst lika fint, kolla in sajten så ser ni den gröna varianten också.

Äpple, smycke från Happy Sthlm. Silverhänge och muranopärla. (Foto Karin Björkquist ©)
Äpple, smycke från Happy Sthlm. Silverhänge och muranopärla. (Foto Karin Björkquist ©)

Trion bakom Happy är fint uttänkt, de har tre olika avdelningar – allt beroende på gruppens olika inriktningar. Caroline Lindholm är silversmed och formger Happys smycken, Kajsa Aronsson är textilformgivare och Katarina Andersson är produktformgivare. Givetvis arbetar de tillsammans i framtagandet av produkternas linje, men uppdelningen i deras olika kompetenser ger en fantastiskt fin grund.

Jag har skrivit en del om Happy Sthlm tidigare, jag gillar verkligen deras formspråk. Kolla in här! Och ytterligare höstnyheter finns också på deras sajt, bland annat en fin handduk, kolla in.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *