Kurbits pratar DIY på Formex!

Höstens Formexmässa är igång med tema Eclectic Touch. Jag är på plats under alla Formexdagar denna gång, det är en lite annorlunda mässa för mig, då jag främst håller föredrag – kolla in programmet, här finns bland annat jag.

Så om ni är på Formexmässan, kom gärna och lyssna! Jag rivit av min föreläsning idag, men är på det ingen imorgon,  13.00 lördag och 11.00 på söndag.  DIY, craftivism och  gerillaslöjd – att göra själv som livsstil heter mitt föredrag. Vi ses ni som är där, och på återhörande med lite rapporter från mässan. Det kommer nog att bli nedslag lite här och där hos intressanta aktörer snarare än en övergripande bevakning, håll till godo med det denna gång!

Stickgraffiti är ett av de ämnen du får höra mig prata om på Formex i helgen. Här en tagg av svenska Masquerade. (Foto Masquerade)
Stickgraffiti är ett av de ämnen du får höra mig prata om på Formex i helgen. Här en tagg av svenska Masquerade. (Foto Masquerade)
DIY-projekt från appen Wood - the core of Scandinavian Design. Ett av mina ämnen i helgens föreläsning på Formex. (Foto Hemstilat)
DIY-projekt från appen Wood – the core of Scandinavian Design. Ett av mina ämnen i helgens föreläsning på Formex. (Foto Anna-Karin Murén)
Också den igår släppta appen Wood från Hemstilat kommer att vara ett av mina ämnen. (Foto Hemstilat)
Också den igår släppta appen Wood från Hemstilat kommer att vara ett av mina ämnen. (Foto Hemstilat)

 

2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *