Kurbits önskar en riktigt god jul!

Ååh så är det äntligen dags för julfirande, årets bästa! Favorithögtiden alla gånger är här och jag passar på att ta lite ledigt för att fira ordenligt med familjen.

Det lär dyka upp en traditionsenlig nyårskrönika över året som gått om ett par dagar, men tills dess vill jag tacka er alla för ett fantastiskt fint år – med roliga tips, smarta kommentarer, intressanta mejl och engagemang! Ni är viktiga!

En av mina två ståtliga pyntade granar, till höger, av Tor Cederman. Visst är den rasande grann? Och till vänster ett loppisfynd från vår vän Miriam, strålande, eller hur? (Foto Kurbits)
En av mina två ståtliga pyntade granaskar, till höger, av Tor Cederman.  Jepp jag har två…lyxigt va? Drömmen är att duka långbord med dem båda, men dit har jag inte kommit riktigt än. Och till vänster ett loppisfynd från vår vän Miriam, strålande, eller hur? (Foto Kurbits)

Jag önskar er alla en riktigt god jul! Här är lite bilder på familjens julpynt. Fira fint och på återhörande!

Trogna trotjänare som lyser för oss år efter år. (Foto Kurbits)
Trogna trotjänare som lyser för oss år efter år. (Foto Kurbits)
Juliga hyacinter. Och ja, kulor är lite av tema i år...(Foto Kurbits)
Juliga hyacinter. Och ja, kulor är lite av tema i år…(Foto Kurbits)
Kransen hänger med från år till år, jag gjorde den för ett par år sedan nu och den håller förvånadsvärt bra. Och charmar mig lika mycket varje år. Lagom är för lite! (Foto Kurbits)
Kransen hänger med från år till år, jag gjorde den för ett par år sedan nu och den håller förvånadsvärt bra. Och charmar mig lika mycket varje år. Lagom är för lite! God Jul! (Foto Kurbits)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *