Veckans Zickerman:framgångssagan Sägen

Sägens serie "Dining with Grandma". Läs intervjun med Sägens grundare Elin Sigrén på Zickermans. (Foto Sägen)

Jag har länge gillat Elin Sigréns smycken under märket Sägen. Det är genialiskt att ta tillvara på vackert formgivet porslin och ge det en estetisk och ny uppgift som armband, halsband eller örhänge. Jag gjorde en intervju med Elin förra veckan, där hon bland annat berättade att hela företagsidén föddes lite av en slump;

Jag hade som vanligt varit på en massa sommarloppisar på Gotland som jag kommer ifrån och på kvällen började jag och min pojkvän experimentera med om det gick att slipa stenar med min pappas maskiner och sedan stod en hög med tallrikar bredvid och på den vägen är det…

Sägens serie "Dining with Grandma". Läs intervjun med Sägens grundare Elin Sigrén på Zickermans. (Foto Sägen)
Sägens serie "Dining with Grandma". Läs intervjun med Sägens grundare Elin Sigrén på Zickermans. (Foto Sägen)

Läs mer om Sägens framgångssaga – för det är det verkligen! – på Zickermans, där hela intervjun finns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *