Ordning och reda med glada färger

Kanske är det flätat och färg jag behöver för inspirationen att lägga rätt sak på rätt plats? Eller är det en illusion kanske. Korgar från Pink&More. (Foto Pink&More)

Det här med förvaring gott folk. Hur man än planerar och jobbar med system verkar det vara omöjligt att få till något optimalt. Och det är lätt att bara sucka. För hur kul är det med förvaring, allvarligt? Praktiskt, absolut! Nödvändigt, jahadå! Men inte så kul.

Allsorts flätad förvaring från nystartade Pink&More. (Foto Pink&More)
Allsorts flätad förvaring från nystartade Pink&More. (Foto Pink&More)

Mitt nya försök för året är att inspireras av färg och lite udda material. Kanske är det diverse förvaringsprodukter från exempelvis Pink&More bra som gör susen? De har handflätade korgar tillverkade i  Thailand i små familjeföretag, formgivna av  tyska Overbeck and Friends.  Ja, det kan iallafall vara värt ett försök att få till ordning i stöket, eller vad säger ni? Jag kan inte riktigt avgöra vilket material man använt, kan det vara plast? Eller är det någonslags färgat textilmaterial, tro?

Kanske är det flätat och färg jag behöver för inspirationen att lägga rätt sak på rätt plats? Eller är det en illusion kanske. Korgar från Pink&More. (Foto Pink&More)
Kanske är det flätat och färg jag behöver för inspirationen att lägga rätt sak på rätt plats? Eller är det en illusion kanske. Korgar från Pink&More. (Foto Pink&More)

Dessutom gillar jag de fina pallarna med färgglada sitsar. Kolla in vilket fint handtag också, på mitten. När jag organiserat klart kan jag kanske få sitta ner på en sådan och beskåda ordningen, det vore något det.

Och kolla in pallarna! Från Pink&More. (Foto Pink&More)
Och kolla in pallarna! Från Pink&More. (Foto Pink&More)
I flera fina färger! Pallarna kommer också från Pink&More. (Foto Pink&More)
I flera fina färger! Pallarna kommer också från Pink&More. (Foto Pink&More)
Förvaring - roligare ämne om det ser ut ungefär så här. Från Pink&More. (Foto Pink&More)
Förvaring - roligare ämne om det ser ut ungefär så här. Från Pink&More. (Foto Pink&More)

3 comments

  1. Så otroligt läckert! Korgarna påminner lite om en kurs jag gick, vi flätade korgar av returmaterial. Hårdpapp, wellpapp och olika plastband! Återvinning! Och sen bara att kasta när förvaringskorgen gjort sitt!

    1. Ja, vad kul att du gillar! Det var lite sådana vibbar jag fick av dessa också, egenflätat av roliga material. Nu törs jag inte säga vad exakt dessa är gjorda av – din kurs låter helt rätt tycker jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *