En av Sveriges vassaste inspiratörer!

Kurbits är en av Residence stjärnbloggare!

I senaste numret av Residence är jag med i en riktigt roligt artikel där tidningen valt ut bloggare som inspirerar lite extra – fyra av Sveriges vassaste inspiratörer på nätet! Och jag har verkligen hamnat i fint sällskap, jag intervjuas jag tillsammans med talangerna Stefan Nilsson, Lotta Agaton och David Carlsson om våra bloggar, inriktning och ämnen.

Så här fint beskriver journalisten Julia Skott Kurbits:

Här finns både inspiration och instruktioner och hon har en fingertoppskänslig förmåga att lyfta fram fantastiska skapelser man inte får se någon annanstans.

Kurbits är Residence stjärnbloggare!
Kurbits är Residence stjärnbloggare!

Och på tal om just Kurbits. Ni har kanske sett att bloggen fått ny kostym den här veckan? Det har pysslats bakom kulisserna ett tag, och nu är det alltså i princip färdigt.

Jag gör inget av detta själv, det är min man Anders som liksom tidigare ligger bakom hela Kurbits form och logga, tusen tack för allt arbete Anders! Utan dig skulle Kurbits inte vara Kurbits  – på något vis alls faktiskt.

Mitt önskemål inför omgörningen var att få fler ingångar till sajten. Kurbits firar 4-årsjubileum i februari, så det finns verkligen en uppsjö ämnen att botanisera bland. Och det ville jag visa upp.

Jag har alltså önskat fler sätt att hitta ämnen, material och personer som ni inte trodde fanns eller visste om. Använd kategorierna nedanför loggan, eller sök per kategori  i mellanspalten. Eller se de extra speciella senaste inläggen i kategorin Kolla in i högerspalten.

Nå, klicka runt nu och känn efter, funkar det? Jag vill gärna höra vad ni tycker!

12 comments

  1. Ja, bra ordval, du ger så himla mycket inspiration och glädje med dina texter och bilder. Jag kan säga en sak till som jag gillar med nya layouten, och det är att kategorierna form, slöjd, eko osv. Enkelt och lättillgängligt!

  2. Vilket lyft! Spännande saker överallt – vet knappt var jag ska börja:–) Glad sida som jag vill återkomma till ofta.
    Hälsningar Anna

  3. Tack snälla ni, vad härligt att höra allt pepp! Och jättekul att ni gillar formen också, det är ju mer information och mer ingångar som sagt. Vi hade funderingar i början om det skulle kännas rörigt, men det är oerhört positivt att höra att det istället upplevs som tänkt – inspirerande! Fortsätt läsa kära ni:)

  4. Jag måste ju absolut hålla med Residence – du ÄR en av de vassaste inspiratörerna.
    Och den nya designen – verkligen proffsigt, inspirerande och lockande till mer läsning. Grattis!

  5. Kan inte annat än att hålla med både föregående talare och Julias artikel – du är en stor inspiratör! Stort grattis till den fina artikeln!!!

  6. Tack hörni, superroligt att höra att ni tycker det! Och visst är Anders duktig?! Nu har jag bott in mig i nya Kurbitskostymen ett tag, och börjar verkligen tycka att den funkar. Kul att ni också gör det:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *