Lego byggde detta kök

Jag håller på att grotta ner mig i Legots underbara värld för ett kommande jobb – och plötsligt är det mycket som handlar om Lego märker jag. Nätet kryllar av forum, sajter och bloggar om ämnet vuxna bygger Lego. Många gör helt fantastiska – och märkliga – MOCs (my own piece) och diskuterar dem livligt, bland annat i AFOL(adult fan of Lego)-sammanhang. Som sagt, det är en enorm värld därute, och många hanterar den i Lego.

Formgivarna i franska företaget Munchausen har gjort ett kök i Lego. (Foto Inhabitat)
Formgivarna i franska företaget Munchausen har gjort ett kök i Lego. (Foto Inhabitat)

Döm därför om min förvåning när jag snubblade över den här köksinredningen på Inhabitat igår! Jojo. Som gjutet. Den har några år på nacken den här interiören, men just nu i mitt Lego-letande är den högaktuell.

Legoköket är byggt kring en köksö från Ikea. (Foto Inhabitat)
Legoköket är byggt kring en köksö från Ikea. (Foto Inhabitat)

Legoköket finns i Paris, hos formgivarna Simon Pillard and Philippe Rosetti som har företaget Munchausen, och de har byggt legot kring en köksö från Ikea. 20 000 bitar senare och…det hela är klart. Läs hela inlägget här.

Och för alla er Legofans därute – kolla in det här. Ni är inte ensamma!

Detaljer från Legoköket. En arbetsvecka samt 20 000 bitar senare så... (Foto Inhabitat)
Detaljer från Legoköket. En arbetsvecka samt 20 000 bitar senare så... (Foto Inhabitat)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *