Stickade julfrimärken anno 2011

Postens julfrimärken 2011 - tema stickning. (Foto Posten)
Postens julfrimärken 2011 - tema stickning. (Foto Posten)
Postens julfrimärken för utland 2011 - tema stickning. (Foto Posten)

Via Hemslöjdens förlag får jag idag veta att just denna dag är dagen då Posten släpper årets julfrimärken, och att stickning är ett av de teman som finns för utrikes julhälsningar. Kolla in! Hur fint som helst.

Det är dessutom inte konstigt att just Hemslöjdens förlag är peppade inför detta, Ann-Mari Nilssons stjärnmönster finns ju som ni ser med. I övrigt ser jag ett par Dalbyvantar, eller hur? Övriga motiv, någon som vet?

10 comments

  1. Den gröna koftan är från Edursdotter iaf. Hon som gjort frimärkena var nämligen inne hos oss på Svensk Hemslöjd förra vintern och rekade. Men mössorna undrar jag vad det är för mönster, väldigt fina!

  2. Superfina! Kommer jag som gillar att skicka vanliga brev att köpa bums. Har man inte vänner utomlands kam man ju använda dem för dubbelt porto inrikes. Ett brev väger ju rätt lätt över 20 g.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *