Bland det bästa som finns!

Slöjdlycka på nätet! Stolt och glad är jag för fina omnämnanden i nya 101 nya idéer. (Foto Kurbits)

I senaste numret av 101 nya idéer som just kom ut finns det en finfin artikel om mig och Kurbits att läsa, så oerhört roligt. ”Slöjdlycka på nätet” och ”Bland det bästa som finns” är nog de finaste omnämnanden Kurbits fått på länge, och det gör mig verkligen glad. Det är en intervju om hur jag startade och hur jag jobbar med bloggen, ni som följer Kurbits känner nog igen er.

Slöjdlycka på nätet! Stolt och glad är jag för fina omnämnanden i nya 101 nya idéer. (Foto Kurbits)
Slöjdlycka på nätet! Stolt och glad är jag för fina omnämnanden i nya 101 nya idéer. (Foto Kurbits)

Och det här känns verkligen extra peppande att läsa just nu, när det känns som att bloggen blir lite eftersatt. Jag har så mycket jag vill skriva och mindre tid än vanligt. Men det är bara tillfälligt kan jag försäkra, ni som har koll vet ju att jag jobbar med en ny inredningstidning som kommer ut med sitt första nummer i september.

Hemstilat är tidningen för dig som skapar stilen, inte kopierar den. Och den riktar sig till er där ute, ni som är kreativa, ni som gör en massa saker själv, ni som vågar stå för er egen stil och smak. Gilla och följ vårt arbete här.

Och köp för all del 101 nya idéer! Här finns nämligen inte bara en Kurbitsartikel, jag gick igång på mycket pyssel. Bland annat temat skapa av naturen, där allsköns höstpyssel verkligen lockade mig.

7 comments

  1. Jag såg dig i 101 idéer, vilken kul artikel. Och vad spännande det ska bli med DIN tidning! Inte bara för att jag förhoppningsvis är med på ett litet hörn utan för att det verkligen låter som en så himla bra idé, något nytt på den ganska uttjatade inredningstidningshimlen. Ser verkligen fram emot första numret!

    1. Vad roligt att du gillar idén till Hemstilat Rebecca! Det kommer nog att bli bra tror jag, den börjar ta form nu, du ska få se snart:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *