Loppislycka del 3

Loppisfynd på bokavdelningen. Kan bli riktigt bra till mitt nästa projekt. Eller som sträckläsning, vad vet jag. (Foto Kurbits)
Loppisfynd på bokavdelningen. Kan bli riktigt bra till mitt nästa projekt. Eller som sträckläsning, vad vet jag. (Foto Kurbits)
Loppisfynd på bokavdelningen. Kan bli riktigt bra till mitt nästa projekt. Eller som sträckläsning, vad vet jag. (Foto Kurbits)

Kolla kolla! Gamla böcker! Kanske inte det roligaste som läsupplevelse, vad vet jag, även om titlar som Med äventyret i ryggsäcken och Ingen tobak inget hallelujah faktiskt kan väcka nyfikenhet. Men jag har en rolig idé på gång, och dessa vansinnigt vackra omslag passar nog perfekt. Jag ber att få återkomma!

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *