Kurbits blir Kurbits Media på heltid

Spännande tider väntar Kurbits Media! Glada tillrop och vänligheter är alltid aktuella, eller hur? Bonad från Nordingrå hembygdsgård. (Foto Kurbits)
Spännande tider väntar Kurbits Media! Glada tillrop och vänligheter är alltid aktuella, eller hur? Bonad från Nordingrå hembygdsgård. (Foto Kurbits)
Spännande tider väntar Kurbits Media! Glada tillrop och vänligheter är alltid aktuella, eller hur? Bonad från Nordingrå hembygdsgård. (Foto Kurbits)

Idag känns det roligt att få berätta för er om Kurbits Media. Jag tar helt enkelt tillfället i akt att göra lite reklam, det tror jag att ni tycker är okej. Min mammaledighet är över och jag kommer inte att gå tillbaka till Hemslöjden. Jag har sagt upp mig som nyhetsredaktör för att istället jobba i mitt nystartade företag Kurbits Media.

Som namnet antyder är det alltså en större satsning på bloggen som gäller framöver, men främst kommer jag att skriva artiklar som har med slöjd, inredning, konsthantverk och konst att göra. Och dessutom hålla föredrag utifrån mina ämnen. Jag brinner som ni ju vet för samtida slöjd, konsthantverk, form och design – hantverk som  lånar från gammalt och gör något samtida framtida av det tycker jag är extra intressant. Kopplingarna mellan då och nu roar mig mycket. Och det både skriver och pratar jag gärna om. Behöver ni en engagerad skribent eller talare på området, hör av er! Mer information och kontaktuppgifter till mig finns här.

En del nyheter finns att vänta här på Kurbits framöver och mer rapporter om Kurbits Medias förehavanden lär komma. Men nu vet ni iallafall att det är spännande förändringar i görningen!

27 comments

 1. Värkligen bra for mig att följa vad som händer med hantverk i Sverige eftesom att jag bor i USA. Jag väver och tycker om Kurbits bl.a. och ska följa dina blogg med stort intresse. Lycka till med din fulltid att skriva blogg.

 2. Ooh tack vad roligt! Vad ni är snälla!!! Det är en spännande utmaning, absolut, men med så många glada påhejare bör det här gå som en dans:)
  Kul att ni är med mig, tack!
  /Frida

 3. Lycka till Frida!Bloggen kommer säkert att bli ännu bättre. Men frågan är hur Hemslöjd skall klara sig. Glöm inte oss som läser den!

 4. Åh! Vad spännande! Ska berätta om dig på mitt jobb, Länsmuseet Gävleborg. 2012 kommer vi att ha någon form av program kring hemslöjd!

 5. Varma lyckönskningar! Det kommer säkert att bli jättebra med den stadiga grund som du har i bloggen redan nu.

  Om du har glädje av en frilansare (skriva/tänka/formge) som rör sig åtminstone delvis i samma områden som du så hör av dig ;).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *