Anna Backlund i samarbete med Photowall

Detalj, City View, Anna Backlund. (Anna Backlund/Photowall)
Detalj av Anna Backlunds tapet Valparaiso, ett samarbete med Photowall. (Anna Backlund/Photowall)
Detalj av Anna Backlunds tapet Valparaiso, ett samarbete med Photowall. (Anna Backlund/Photowall)

Vi har varit bortresta från verkligheten ett slag, och därför är det extra roligt att komma hem till glada kommentarer, mejl och hälsningar. Övergången till hemmatillvaron blir så mycket mer lustfylld så, tack.

Tapeten Nature Collage av Anna Backlund, för Photowall. (Foto Photowall)
Tapeten Nature Collage av Anna Backlund, för Photowall. (Foto Photowall)

Jag fick exempelvis höra från den duktiga mönsterformgivaren och konstnären Anna Backlund att hon har ett samarbete med Photowall, och då blir alltså tapeterna så här fina. Så levande, fantastifullt och spännande mönstrat! Samarbetet innehåller tre mönster,Valparaiso, Nature Collage och City View,  kolla här och här.

Det blir som små historier på väggen, där detaljerna gör att det finns rum för egna fantasier. Anna Backlund tecknar för hand, gör screentryck och gör collage, som sedan bearbetas till att bli hela mönster.

Detalj, Nature Collage. (Anna Backlund/Photowall)
Detalj, Nature Collage. (Anna Backlund/Photowall)

Hon berättar också för mig att hon under hösten kommer att lansera mönster i ett samarbete med Mairo, det blir spännande att se. Anna Backlund är utbildad vid HDK Göteborg och gör verkligen en rad fina saker, hon har dessutom en blogg där det går att följa hennes arbete. Kolla in!

Valparaiso i miljö, av Anna Backlund för Photowall. (Foto Photowall)
Valparaiso i miljö, av Anna Backlund för Photowall. (Foto Photowall)
City View Anna Backlund, för Photowall. (Foto Photowall)
City View Anna Backlund, för Photowall. (Foto Photowall)
Detalj, City View, Anna Backlund. (Anna Backlund/Photowall)
Detalj, City View, Anna Backlund. (Anna Backlund/Photowall)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *