Underbara Clara pysslar i nytt radioprogram

Nytt radioprogram i januari - Husmorsskolan. Pyssel och tips från Clara Lidström. (Foto Alexandra Ellis/www.underbaraclara.nu)
Nytt radioprogram i januari - Husmorsskolan. Pyssel och tips från Clara Lidström. (Foto Alexandra Ellis/www.underbaraclara.nu)
Nytt radioprogram i januari - Husmorsskolan. Pyssel och tips från Clara Lidström. (Foto Alexandra Ellis/www.underbaraclara.nu)

En rolig nyhet från bloggaren och pysslaren Underbara Clara är att hon efter jul är aktuell med ett nytt radioprogram på P1, Husmorsskolan. Clara Lidström och programledaren Erica Dahlgren har tidigare gjort radioprogrammet Pikant, för P4 Västerbottenlyssnare. Nu har duon förfinat konceptet och kommer från och med januari att bli (än mer) riksbekanta. Så här beskriver Clara Lidström programmets idé:

Programmets namn är Husmorsskolan, ett program som vill lyfta fram och uppvärdera något av den stora kulturskatt som vår mormor och farmorsgeneration besitter, men som numera göms i parenteser mellan vikingaskepp och slaget vid Lützen. Vårt fokus ligger på pyssel, hemmafix och husmodersknep. Både vardagstips och sånt som skänker guldkant. Snyggt och ekosnällt. Vår målgrupp är förstås både kvinnor och män.

Läs mer på Underbara Clara, måndag 24 januari drar man igång, spännande att se vartåt det drar.

2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *