Rolig blogg för pysslande barn

En ängel av papper och kaffefilter. Från bloggen No time for flashcards. Foto www.notimeforflashcards.com)
En ängel av papper och kaffefilter. Från bloggen No time for flashcards. Foto www.notimeforflashcards.com)
En ängel av papper och kaffefilter. Från bloggen No time for flashcards. Foto www.notimeforflashcards.com)

Det här är en rolig blogg för dig som har barn hemma som gärna pysslar. No time for flashcards heter den, och även om den är väldigt amerikansk på många vis (ibland lite väl förnuftigt hemmafruaktig) finns här också tips med pedagogiska steg för steg och pyssel i olika svårighetsgrader och avdelningar.

Jag klickade mig exempelvis in på avdelningen för högtider och hittade det här ängelpysslet bland mycket annat på temat jul. Se beskrivningen här.

Varje tips beskriver svårighets- och lämplighetsgrad utifrån ålder på barnet, något som ju ibland kan vara svårt att avgöra själv. Smidigt! Jag tror min treåring är redo för en hel del grejor här exempelvis. Men jag tror också att det finns grejor du kan göra med betydlig mindre knoddar än så. Kolla in sajten så får du se.

Så…ta tag i närmsta barn och börja skapa vetja! Fram med flörtkulor, limstift och silkespapper – det kan bli kul!

1 comment

  1. Underbart med pysseltips. Då kanske min dotter kommer rita på pappret ikväll och inte över hela sina leggings!!!! Som igår! Men självklart var hennes lillebror skyldig och hon ”ljugade INTE”…nejnej…

    Kram

    //Klara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *