Offentliga världsspinnardagen

Passa på och spinn lite i helgen vetja! Offentliga världsspinnardagen serru. (www.wwsipday.com)
Passa på och spinn lite i helgen vetja! Offentliga världsspinnardagen serru. (www.wwsipday.com)
Passa på och spinn lite i helgen vetja! Offentliga världsspinnardagen serru. (www.wwsipday.com)

Imorgon lördag är det dags för Worldwide Spin in Public Day! Visst är det evenemanget Worldwide Knit in Public Day som ynglat av sig – att manifestera sitt hantverkande offentligt för att få mer uppmärksamhet till sin hobby och livsstil – roligt!

Offentliga världsspinnardagen ägde rum första gången förra året, och är alltid tredje helgen i september. Så, du som vill spinna offentligt, leta dig ut på gatorna och sätt fart! Iallafall i Malmö går det att hitta representanter som gör sitt eget garn i helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *