Sticka offentligt på världsstickardagen

WWKIP arrangeras andra helgen i juni sedan 2005. Passa på att sticka imorgon du också!

WWKIP arrangeras andra helgen i juni sedan 2005. Passa på att sticka imorgon du också! Imorgon 12 juni är det World Wide Knit in Public Day för dig som gillar att sticka offentligt. Gör det, du är inte ensam – WWKIP-träffar arrangeras över hela världen. WWKIP har funnits sedan 2005, för att öka intresset och uppmärksamheten för stickningen offentligt. Rörelsen har växt och firas alltså idag över hela världen.

I Sverige går det att sticka tillsammans med andra på en rad ställen – Eskilstuna, Falkenberg, Göteborg, Härnösand, Sollefteå, Stockholm, Stenungsund och Umeå är bland annat listade på WWKIPs hemsida ser jag, kolla in var din närmsta offentliga stickning äger rum här. Läs också mer om världsstickardagen här.

I Stockholm finns bland annat föreningen Sticka! vid Sjöhistoriska museet. Jag hade gärna tagit mig dit eftersom jag är nyfiken på hur det hela går till, nu väntar vi tillökning vilken dag som helst här hemma, så jag är dessvärre inte så rörlig. Ni som stickar offentligt imorgon får gärna rapportera till mig hur det var!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *