Grand Trianon från Artenica

Grand Trianon från Artecnica. (Foto www.artecnica.com)
Grand Trianon från Artecnica. (Foto www.artecnica.com)
Grand Trianon från Artecnica. (Foto www.artecnica.com)

Den här fina lampan finns hos Artecnica, gjord av Paula Arntzen. Den har det tjusiga namnet Grand Trianon efter Ludvig XIV:s Versailles, och visst finns det något maffigt över den? Lampan har en diameter på 58 dentimeter och är 71 centimeter hög.

Den är gjord i tyvek, ett tunt och oerhört tåligt plastmaterial, och ser mycket tyngre ut än vad den nog förmodligen är, det är intressant när material lurar ögat så tycker jag. Den ser också väldigt spännande ut när den lyser. Lampan fick jag tips av via Lotta Agaton.

Grand Trianon från Artecnica. (Foto www.artecnica.com)
Grand Trianon från Artecnica. (Foto www.artecnica.com)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *