Tillökning i Kurbitsfamiljen

Från förra gången det begav sig, jag med vår flicka Vanna, idag nästan 3 år, då 6 månader. I Kurbits begynnelse, jag hade bloggat en månad vid den här tidpunkten.
Från förra gången det begav sig, jag med vår flicka Vanna, idag nästan 3 år, då 6 månader. I Kurbits begynnelse, jag hade bloggat en månad vid den här tidpunkten.

Som jag var inne på lite snabbt häromdagen väntar vi tillökning i Kurbitsfamiljen, jahadå, det är lika spännande denna gång! Vår nya bäbis är beräknad till vilken dag som helst nu, så därför kommer det nog att vara stiltje här på Kurbits ett tag framöver.

Håll ut, jag kommer tillbaka, men vill såklart gärna lämna lite tips på bra sommarläsning och länkar därför vidare till bloggar jag uppskattar och följer:

Klicka runt hos andra ett tag så kommer jag tillbaka så småningom, vi hörs!

13 comments

 1. kan bara instämma i lyckönskningarna och tipset om Designsponge! jag är inne där minst två gånger om dan. vissa diy-projekt kanske gränsar mot att hamna på Regretsy, men andra blir jag väldigt sugen att göra egna varianter av…
  kommer sakna Kurbitsuppdateringarna, men det blir väl till att leta i arkivet istället?

  ha det bra!

 2. Grattis och lycka till! Tur att det finns mycket roligt i ditt arkiv att läsa under uppehållet:)
  Kika gärna in på min blogg när du fått smått. Den är nystartad ännu men mer kommer!

 3. Må så gott Frida, nyfiken på om det blir en bror eller syster till Vanna, hoppas vi får reda på det snart.

 4. Grattis och lycka till med bebisen. Jag kan tänka att Vanna är spänd och blir en stolt storasyster. Jag har själv några år (sju) mellan barnen och det har varit jättebra med en stor och en liten. Nu är den lilla två och de leker faktiskt bra emellanåt trots åldersskillnaden. Sen har man ju en liten hjälpreda :-). Och ibland är det skönt att kunna prata med en av ungarna i alla fall. Hoppas du får en skön sommar med familjen.

 5. Grattis till lilla flickan, hoppas hela familjen mår fint och att ni får en härlig sommar!

 6. Hej och tack alla för era fina hälsningar och kommentarer! Vanna fick en syster i tisdags, vi mår alla bra och är glada här hemma. Vi hörs!
  /Frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *