Tillökning i Kurbitsfamiljen

Från förra gången det begav sig, jag med vår flicka Vanna, idag nästan 3 år, då 6 månader. I Kurbits begynnelse, jag hade bloggat en månad vid den här tidpunkten.

Från förra gången det begav sig, jag med vår flicka Vanna, idag nästan 3 år, då 6 månader. I Kurbits begynnelse, jag hade bloggat en månad vid den här tidpunkten.

Som jag var inne på lite snabbt häromdagen väntar vi tillökning i Kurbitsfamiljen, jahadå, det är lika spännande denna gång! Vår nya bäbis är beräknad till vilken dag som helst nu, så därför kommer det nog att vara stiltje här på Kurbits ett tag framöver.

Håll ut, jag kommer tillbaka, men vill såklart gärna lämna lite tips på bra sommarläsning och länkar därför vidare till bloggar jag uppskattar och följer:

Klicka runt hos andra ett tag så kommer jag tillbaka så småningom, vi hörs!