Sätt boken på gaveln

En rolig idé hittade jag hos Instructables –  här finns en rad fiffiga sänggavlar att styla till själv där hemma. Allra mest intressant var kanske den här gjord av gamla böcker, eller vad säger ni?

Sänggavel av användaren jessyratfink på Instructables. (foto www.instructables.com)
Sänggavel av användaren jessyratfink på Instructables. (Foto www.instructables.com)

Hemma hos oss är böckerna inte alls färg- eller formmatchade, och kommer nog aldrig att få bli det – bokstavsordning är den enda riktiga ordningen. Nå, det är nog som det ska ur ordningssynpunkt, synd bara på estetiken kanske. Men då är måhända det här ett alternativ där det går att grotta ner sig i färg? Smart grej, säkert snabbt fixad också. Följ hela steg för steg-instruktionen via pdf i inlägget.

Sänggavel av användaren jessyratfink på Instructables. (foto www.instructables.com)
Sänggavel nanvändaren jessyratfink på Instructables gör du lätt genom fiffiga steg för steg-beskrivningar. (foto www.instructables.com)

Självklart kan man ju välja något annat att klistra fast på sin plywoodskiva också. Skivomslag, presentpapper, uppsatser, tidningar, ja ni fattar…

1 comment

  1. Oj, vad fin! Om det inte varit för att jag redan gjort en sänggavel av gamla jeans (finns på bloggen) som jag är väldigt nöjd med hade jag gärna gjort nåt liknande hemma. Det finns ju så mycket fina böcker som man bara ser ryggarna på i bokhyllan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *