Cupcakes den nya surdegen?

Heléne, denna ständiga inspirationskälla, tipsade mig om det här klippet häromdagen. Och det faller sig så att precis sånt här har jag faktiskt gått och tänkt på lite på sistone. För håll med om att den här trenden kring Cupcakes verkligen invaderat oss? Nya böcker, företag, recept, bilder, bloggar… Det är nästan så att den slagit ut surdegsbakandet, eller har jag fel? Men roligt är det –  alla tillbehör i formar, plåtar, förkläden och interiörer, glasyrer och dekorationsmöjligheter.  Om surdegsbrödet osar rejält och redigt och jordat signalerar väl detta flärd, lyx, lust och lev för stunden-stämning kanske.

Har det gått och  blivit en livsstil? Hur hände det? Det är precis som att det ingår i ett paket kring den egna personen, hur man vill uppfattas och hur man ser på sin egen tid och det egna görandet. Det här klippet tycker jag iallafall säger allt om lusten, engagemanget och glädjen i handgjort skapande. Cool kvinna som gör för hand. Jag gillar. Hur är det med dig, bakar du Cupcakes, och varför?

4 comments

  1. Surdegstrenden hålller sig stark den också, det är nog olika personligheter som tilltalas. Jag inser dessutom att jag förmodligen är väldigt väldigt ensam om att aldrig ha ätit eller ens hållit en cup cake i min hand…

  2. Pingback: Tweets that mention Cupcakes den nya surdegen? – Kurbits – din slöjdkompis i inredningsvärlden -- Topsy.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *