Gå kurs i kurbitsmåleri

Åse Larsjons arrangerar kurser i kurbitsmåleri för den som är intresserad. (Foto www.

Åse Larsjos arrangerar kurser i kurbitsmåleri för den som är intresserad. (Foto www.kurbitskurs.se)

Jag får ofta frågan om var det går att lära sig kurbitsmåleri. Den uppmärksamme såg kanske detta lysande tips från Maria i en kommentar här på Kurbits häromdagen (tack!). Men det är så bra att jag också gärna tipsar om det i ett inlägg.

Dekorationsmålaren Åse Larsjos erbjuder en kurbitsmålerikurser  i Stockholm redan nu i februari! En nybörjarkurs och en fortsättningskurs på Medborgarskolan, och på Folkkulturcentrum i Stockholm. I Falun anordnar hon en kurs i att lära sig dekorera, där också på Medborgarskolan.

Åse Larsjos är verksam dekorationsmålare som tar uppdrag, hon har sin bas i Gustafs, Dalarna. Läs mer om henne och hennes kurser här.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...