Kurbits till färgstark final!

Idag är det finaldags! Gudrun Sjödén och juryn träffar oss finalister och avgör tävlingen.
Tack alla ni som röstat på mig och Kurbits i Gudrun Sjödéns tävling årets färgstarkaste kvinna!
Tack alla ni som röstat på mig och Kurbits i Gudrun Sjödéns tävling årets färgstarkaste kvinna!

Jag fick ett glatt mejl från kampanjansvariga på Gudrun Sjödén häromdagen – ni vet…apropå tävlingen årets färgstarkaste kvinna. Jag har kvalat in till en hedrande andraplats i första deltävlingen, och på så vis tagit mig till final! Jojo!

Ja, ni som inte följt det spännande äventyret – Gudrun Sjödén utser varje år årets färgstarkaste kvinna inom olika ämnen, i år är temat hantverk. Helena på den utmärkta bloggen Room&Serve nominerade mig, jag är oerhört hedrad. Och snudd på överväldigad av alla era röster! Tack alla som följt detta med stort intresse, som röstat, som hejat på och som delat med er av all er entusiasm! Jag är oerhört stolt. Nu stundar det final, men inte förrän i februari 2010. Ladda inför det vetja!

Tills dess rekommenderar jag er att följa resterande delfinaler, kolla in del två i tävlingen här, och rösta så klart, bra kandidater (även, hehe) denna gång, mina favoriter är Karin Ferner och Signe Persson Melin.

4 comments

  1. Det blev en spännande final med alla inspirerande färgstarka duktiga kvinnor! Till slut föll valet på Hanna Bruse från Vaxbo Lin i Hälsingland och hedersomnmnande till Dorothea från Tyskland. Hanna för sitt gedigna och skickligt drivna linväveri och Dorothea för sin färgstarka kavalkad av papier macher-dockor föreställande hennes resa från nomineringen till finalen hos oss på Gudrun Sjöden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *