Glad midsommar!

Glad midsommar! Hoppas ni alla har en skön och somrig dag – förutsättningarna kanske inte är de bästa väderleksmässigt, men visst finns det väl sätt att komma runt ett sådant litet aber? Sill, snaps och jordgubbar är iallafall värt ett försök tycker jag. En härlig helg önskar jag med ett litet roligt gör-det-själv tips – bygg ditt eget lilla björkbord. Kanske något att ta till om regnet tilltar?

Några björkstammar, lite sågande och trixande, och vips har du ett litet sidebord där hemma! (Foto www.pointclickhome.com)
Några björkstammar, lite sågande och trixande, och vips har du ett litet sideboard där hemma! (Foto www.pointclickhome.com)

Björkstammar blir ett elegant sideboard som Anne E Collins på Point Click Home här har gjort, som ett svar på kanadensiske formgivaren Brent Combers förlaga. Jag gillar både idén att göra själv och slutresultatet. Lycka till och trivsam helg nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *