Vintagemässa på gång

Beyond Retros hemsida innehåller hur mycket fint som helst, den här bilden är lånad från ett av deras februarigallerier, www.beyondretro.se.
Beyond Retros hemsida innehåller hur mycket fint som helst, den här bilden är publicerad i tidningen Clash och lånad från www.beyondretro.se.

Nyheter om den stundande Vintagemässan når mig idag, 28-29 mars äger den rum, på Enskilda Galleriet på Kronobergsgatan 57 i Stockholm. Den arrangeras för tredje gången, ett 40-tal vintagebutiker från hela landet ställer ut, tillsammans med en del privatsamlare. Jag får berättat för mig att butiker som alla pratar om (!) kommer att vara på plats – Aequinox Vintage på Martha´s Vineyard utanför New York och designern och stylisten Marina Kereklidou. Jojo.

Det verkar bli en bra mässa, mycket flärd och glamour och så. Och skojiga second handkläder förstås. En diger lista på utställare finns här. Jag ser bland annat att Beyond Retro kommer att finnas på plats, det är roligt, jag jobbar på samma gata som deras Stockholmsbutik och roar mig då och då med att kolla in deras skojiga utbud på lunchen. Skulle man inte ha den möjligheten går det minst lika bra att kolla in deras hemsida, den har verkligen fått fart på sistone. Med bilder och blogg och massor av vintageintresse. Jag förlorade mig bland annat en stund i deras gallerier av bilder med kläder från butiken, jag har helt enkelt lånat en bild publicerad i musiktidningen Clash, jag kunde inte låta bli… så fin var den. Och se så fint den passar i mitt inlägg! All respekt och credd till den fotograf som tagit den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *