Surrealistiskt ögongodis presenteras

Det här var väl märkligt. Jag har tidigare erkänt en vurm för snygga inredningsfotografier, och det får jag nog allt vackert stå för även idag. Och så tänkte jag att jag i den andan skulle dela med mig av en ganska nyupptäckt en, Christine Rudolph.

Och så tittade jag igenom hennes bilder igen nu, och visst är de vackra i förstone, det tycker jag nog allt. Men titta noga på dessa tre set som jag valt ut – är det inte något lite läskigt över dem? Något lite skräckfilmsartat? Överallt rasande stiliga material och fina miljöer förstås, men ändå…

Manierat lite skruvat surrealistiskt liksom? Kolla in de döda torkade växterna som egentligen inte i sig är så vackra…och de där huggkubbarna ser ju fina ut till höger i en av bildseten, men varför hänger det ett stort rep ganska oroväckande nära kubbarna? Eller där från snickarboa, det ser väl först ut som en charmig bild med vackra redskap…men ser inte mannen något skruvad ut?

Jaaa, plötsligt blev förvisso bilderna mer intressanta, men som ögongodis blev det lite skumt. Titta på hela Christine Rudolphs portfolio här>>

2 comments

  1. Pingback: Owen Muniz » Blog Archive » Jul & Midsommar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *