RE – snyggaste webbshoppen

Kanske har Simon Young och Jenny Vaughan den snyggaste webbshoppen ever, vad vet jag. Kolla in butiken RE!

Jag går in här lite nu och då för att kolla sortimentet, och blir aldrig besviken. Just nu är några av mina favoriter dessa – ett gammalt måttband i läder, varför har man inte ett sånt?  Eller en väska i återvunnen cementpåse-väv? Ja just så.

Här finns återvunna saker, seconhandfynd, ekologiska saker och egentillverkade miljövänliga varor. Vem blir dessutom inte glad över alla roliga områden att shoppa loss inom? Shore, al fresco, green fingers, fun fare, rediscover, recycle, reflect…det fyndiga fortsätter och fortsätter. Det är som sagt en fröjd att klicka sig runt. Smart och klok och mest av allt – snygg idé!

2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *