Trolleri trollera, en ljuslykta

Återbruk. Öl blir ljus.Som en tanke…ter det sig kanske, att gårdagens eko och dagens inlägg liksom har med varandra att göra…visst är det fiffigt. Och visst, kanske är det en smula långsökt, att jag skulle göra det här själv, men jag gillar idén. Drick en god öl, rappa av botten och vips så har du dig en ljuslykta. Om det inte vore så fint skulle jag tro att det var ett studenttips för fattiga. Via Craftgossip hittade jag både öllyktorna och en annan återbruksgreja, en något flummig ljushållare med lotusblad. Gamla steel drums från Haiti har fått nytt liv.

För övrigt vill jag gärna tipsa om nätbutiken Are Naturals, med mottot ”living green, giving green”. En hel del roligt går det att hitta där, förutom öl- och steel drum-ljusstakar alltså…håll till godo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *