Dagens eko: reparera

Boken 100 sätt att rädda världen av Johan TellSlöjden är grön, skön och vänlig – mot slöjdaren, konsumenten och jorden förstås. Det är ingen nyhet för den som tar sitt material i skogen eller ger gamla textilier nytt liv. För oss övriga kan Johan Tell och hans bok 100 sätt att rädda världen vara en bra vägvisare och guide för den gröna designkonsumenten. Idag är dagens eko kort, viktig och kärnfull, håll i er här kommer den:

Punkt 85: Reparera. Se det som en dygd att laga istället för att köpa nytt.

Och idag har dagens eko ett Kurbitstillägg: att reparera och kanske ännu bättre, använda igen, är ju ungefär hur roligt som helst, och boy vilken tur att det är miljövänligt. Återbruk regerar!

2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *