Bli din egen Ikeahacker

Fick tips av min man om bloggen Ikea hacker, en glad och rolig nyhet för mig. Galna påhittiga människor köper Ikeagrejor och bygger om. Nyligen fick sig serien Lack en genomgång… bord och hyllor får modifierade användningsområden. Jag undrar vad som är vanligast: kommer folk generellt på något man har behov av och så åker man till Ikea för att köpa det man ska modifiera, eller är det den gamla devisen man tager vad man haver hemma och gör om som gäller? Sett till den obestämbara mängd av Ikeapinaler vi har i våra förråd kanske det är det senare som är mer troligt. Våra hyllplan blev ju till på så vis när jag tänker efter.

Vår spegelfotoram i hallen, Ikea hacker style.Och efter förra helgens galna fixaräd här hemma får min mans Ikeaspegel demonstrera sann Ikeahacker-anda från oss. Får jag presentera – spegelfotoramen! Min man har tagit en träspegel från Ikea, gjort fotomontage i Photoshop som passar ramen, skrivit ut dem på vanligt papper och häftat fast med häftpistol. Fint va? Nu har vi alla våra vänner runt omkring oss i vår hall så fort vi passerar. Tidigare satt det vänner från här och där på spegeln, men numera har vi alla våra bröllopsgäster på ett bräde. Plus lite bilder på själva brudparet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *