Tack för ett fint Kurbitskalas!

Kära Kurbitsläsare, stort tack för det Kurbitskalas ni bidrog till under hela mars månad! Så många glada tillrop, hälsningar och så mycket pepp ni bidrog med – och förstås – så generösa gåvor! Tack för era bidrag, det berättar främst för mig att ni uppskattar och värdesätter att ha bloggen kvar som samtalspart och plattform. Och det gör det möjligt för mig att täcka de kostnader som bloggen har.

Alla ni som swishat ett bidrag till kalaset finns nu inristade som Kurbits bästa vänner – i bloggens Hall of Slöjd förstås!

Detta var ett experiment och ett sätt att se över möjligheterna att fortsätta skriva här på ett mer regelbundet plan i kombination med att uppmärksamma bloggens 12-årsdag. Dock är det förstås mer än välkommet att fira bloggen regelbundet eller då och då, så jag låter gärna #kurbitskalas vara taggen och beskrivningen på stöd till Kurbits även i fortsättningen, liksom att jag mer än gärna fyller på med namn på er som också framöver vill ingå i Hall of Slöjd.

Även framgent är därför swishnumret 070-605 05 54 och pengarna möjliggör att jag kan lägga mer tid på bloggen, samt verka i fältet som frilansjournalist. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *