Berg Gallery visar Sara Möllers utställning online

Många är dem som letar och hittar lösningar på hur verksamhet kan fortgå trots rådande pandemi. Museer bjuder på digitala visningar, många sänder live via sociala medier och förstås är nätet en fantastisk plats att vara på just nu, kanske är det så här vi behöver se och uppleva kultur ett bra tag framöver också.

Konstnären Sara Möller är aktuell med sin utställning About longing, på Berg Gallery i Stockholm just nu. (Foto Berg Gallery)

Ett fint exempel som nådde mig idag vill jag gärna lyfta – kolla in hur Berg Gallery tillgängliggjort den pågående utställningen About longing med Sara Möller på ett enkelt och inbjudande sätt!

Sara Möller “Dressyr” och “Tvist”. Just nu på Berg Gallery, och även utförligt digitalt. (Foto Berg Gallery)

Utställningen med den mycket spännande konstnären öppnade och pågick precis när Covid 19 bröt ut här i Sverige och därmed finns redan verken i galleriet. Men publicering av ytterligare bilder och texter gör att vi kan fortsätta ta del av utställningen online. Gör det du med!

Publicerade finns två texter som vindlande och på lika sätt beskriver mötet med Sara Möllers verk, av Ashik Zaman och Elin Alvemark. Här finns allt samlat med ytterligare bilder också.

Sara Möller “Alla separationer är sammanbundna” (Foto Berg Gallery)

Ta del av detta material från Berg Gallery från soffan alltså för att undvika smittspridning. (Är du frisk och försiktig går det att se verken live, men då behöver du boka en tid för öppning av galleriet). Var rädda om er därute!

Sara Möllers verk installerade på Berg Gallery i Stockholm just nu. (Foto Berg Gallery)
Sara Möller “The wounded diva” i sin helhet, samma bild i inläggets topp, dock beskuren. (Foto Berg Gallery)
Mars är över, tack alla ni som bidragit till Kurbitskalaset! Ni finns listade på bloggen under Hall of Slöjd. Vill du också vara med där? Det går förstås fortfarande fint att bidra till Kurbits fortlevnad och framtid. Swisha isåfall till 070-605 05 54.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *