Kurbits söker nya uppdrag – vill du jobba med mig?

Hej Kurbitsnätverket! Det finns många fördelar med att tillhöra en kreativ och spännande bransch som hantverksvärlden ju innebär. Jag tänker att det genom denna kanal och detta nätverk går att växa, och eftersom jag har förmånen att få skriva rakt ut och nå många av er passar jag på: Ska vi jobba ihop?

Jag letar fler och större uppdrag för mig och min verksamhet. Jag har som frilansande skribent, föreläsare, projektledare och moderator ingått i den här hantverksvärlden under lång tid och söker nu nya sätt att få samverka med andra eller få förnyade kontakter.

Det är roligare att jobba ihop, det är spännande att utvecklas tillsammans med andra. Det är intressant att lära sig om nya arbetsplatser, organisationer eller konstellationer: kan vi lära oss av varandra?

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Frida Arnqvist Engström (@kurbitsmedia)

Jag är en erfaren skribent som skriver om det mesta, jag gör intervjuer, referat och utredningar på samma nyfikna sätt. Jag brinner för hantverksfrågor, om branschen och om vägar framåt för exempelvis utbildningar och hantverksyrken. Jag är insatt i många av de frågor som är vardag för både enskilda utövare inom slöjd- och hantverk samt för institutioner inom kreativa utbildningar exempelvis. Jag har också som journalist en översyn och fungerar som neutral part med blick över branschen.

Jag söker gärna återkommande uppdrag, något som känns relevant att arbeta med inom vårt gemensamma område, du som sitter på en institution och har något du vill undersöka, du som befinner dig i en skolmiljö och behöver fakta eller underlag till något, du som vill ha säljargument eller text som väcker uppmärksamhet  – hör av er, alla ni som kan tänkas behöva hjälp inom slöjd och hantverksområdet! CV och annat finns här och här! 

Jag föreläser fortfarande, och det går förstås utmärkt att boka mig för en föreläsning eller två. Här är jag insatt i olika sätt att förändra världen med händerna utifrån mitt begrepp gerillaslöjd exempelvis, eller utifrån det arbete jag gör här på bloggen, pratar jag gärna om den samtida slöjdens egenheter, möjligheter och framtid.

Även i poddsamarbeten går det förstås fint att höra av sig, det vore fantastiskt roligt att få utveckla podden Görbart, som jag driver med min frilanskollega Erika Åberg ytterligare exempelvis.

Tipsa vidare och dela gärna! Och hör av dig, det ser jag fram emot! Jag finns på frida@kurbits.nu och på telefon 070-605 05 54.

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *