Den rosa kampen går vidare – fortsätter framåt!

En påminnelse inför imorgon! Signerad gerillaslöjdaren, gatukonstnären och craftivisten Sayraphim Lothian, aktiv i Melbourne, som ligger bakom en rad aktioner som har med slöjd och det publika utrymmet att göra. Bland annat under #guerillakindness. Här är en hälsning som hon spred via instagram förra veckan. Fin text med inspirerande budskap inför kommande 8 mars.

Följ Sayraphim Lothian på instagram; @sayraphim

Sometimes its hard not to be overwhelmed by whats going on in the world, sometimes it’s difficult not to ground to a halt, but this is a reminder to keep going. Keep calm, dont panic, just get up off the mat and keep fighting. New #artactivism project, with thanks to the Pussyhat Project for the awesome rallying symbol. #feminism #pussyhat#pinkpussyhat #pussyhatproject #womensmarch #feminist#strongertogether #streetart #streetartmelbourne #melbournestreetart#burncity #slap #slaps #slapup #sticker #stickers #activist #activistart#keepcalm #staystrong #comeriotwithme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *