Podden Görbart i Podcastpriset – rösta på oss!

Roliga nyheter! Vår podd Görbart, där Erika och jag pratar om handgjort skapande med kreatörer, skapare, slöjdare, konstnärer, pysslare, är med och kan bli nominerade till Svenska Podcastpriset 2016! Vi finns med i kategorin samhälle och kultur, nomineringen är i full gång.

Vi blir väldigt glada för din röst! podcastpriset.daytona.se/samhalle-och-kultur/gorbart-en-podd-om-handgjort-skapande

Fram till 27 november är nomineringen öppen, och det går att rösta en gång om dagen fram tills dess!

Här är vi! Jag till vänster och Erika Åberg till höger.
Här är vi! Jag till vänster och Erika Åberg till höger.

Vi har under det här året fått möjlighet att träffa konstnären och kreatören Cilla Ramnek, som var vår allra första gäst, följd av göraren och DIY-experten Isabelle McAllister – så intressanta gäster att få prata med! Läs mer och lyssna här, Cilla och Isabelle. 

Och för en tid sedan hade vi vår tredje gäst i studion hos Mats på Beppo – där håller vi er lite på sträckbänken ytterligare, men så mycket kan jag säga, att det kommer att bli så roligt att få presentera det för er. Vi gjorde också ett bonusavsnitt från vårt arrangemang En kväll om stickning och Yarn: the Movie i våras som också det finns uppe. Här kan du lyssna på alla våra avsnitt! 

Gå in och rösta på Görbart i Svenska Podcastpriset nu – vi blir så glada!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *