#ImWithHer: Olek tar virkat parti

Den som följer den politiska och kontroversiellt virkande Olek på instagram har i dagarna sett att det är något på gång – återigen i det rosa fluffiga garnet – och i natt kom det upp. Tillsammans med ett stort virkteam av volontärer som alltid och i detta fallet, i samarbete med Mana Urban Arts Projects. I’m with her säger Olek och visar sitt stöd för Hillary Clinton, och hennes följare och internet ömsom rasar ömsom hyllar.

Olek med en virkad Hillary Clinton, i ett verk som sattes upp i natt. (Foto @oleknyc)
Olek med en virkad Hillary Clinton, i ett verk som sattes upp i natt. (Foto @oleknyc)

Som alltid är Olek i hetluften med sin virknål och sitt garn och det respekterar jag henne för. Det kommunikativa i hennes virkning ger fokus på de frågor som hon brinner för – stundande amerikanska val vet jag att hon fasar för och rasar inför.  Mer information om detta arbete lär komma på Oleks instagramkonto, värt att följa oavsett; @oleknyc.

Skylten sitter längsmed en av motorvägarna in mot New York om jag uppfattar det rätt. Se ett klipp på dess omgivning på Oleks instagramkonto. (Foto @oleknyc)
Skylten sitter längsmed en av motorvägarna in mot New York om jag uppfattar det rätt. Se ett klipp på dess omgivning på Oleks instagramkonto. (Foto @oleknyc)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *